Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00

Bremsepakker

EBC Street Replacement


Kombinasjon EBC Ultimax bremseklosser
og EBC standard skiver


Ett prisgunstig alternativ uten å gå på bekostning av kvalitet! EBC Ultimax klosser produseres uten tungmetaller og giftige fibre og er en av verdens første miljøvennlige bremseklosser. Klossene har høy friksjon, god levetid og minimalt støvnivå og kombineres i denne bremsepakken med skiver i høyeste kvalitet støpejern spesifisert som G3000. En uslåelig kombinasjon som erstatter dine originale skiver og klosser i minst like god kvalitet eller bedre!


Priser fra 2.490,- Komplett!


- Sett sammen til din bil via menyen over!

EBC Street Advance


Kombinasjon EBC Ultimax bremseklosser
og EBC USR skiver

Perfekt bremsepakke for Norske forhold!
En av årets nyheter har vi satt sammen basert på egen erfaring og tilbakemeldinger fra kunder og test førere i Norge. Kombinasjonen Ultimax bremseklosser og USR skiver er en perfekt sammensatt bremsepakke for Norske forhold der eksterne påkjenninger som veisalt og klima kan være en stor utfordring for bremsene. Her bruker vi EBC Ultimax bremseklosser for best mulig effekt og levetid til fornuftig pris – kombinert med USR slissede og lakkerte skiver for beskyttelse mot rust og eksterne påkjenninger utenfor klossens slitebane!


Priser fra 3.990,- Komplett!

- Sett sammen til din bil via menyen over!

EBC Sport


Kombinasjon EBC Greenstuff bremseklosser og EBC USR skiver

Vår bestselger for gatebruk!
En populær bremsepakke med kombinasjonen av våre velkjente Greenstuff bremseklosser og USR sport skiver. Greenstuff klossene gir generelt bedre bremseeffekt enn standard klosser og avgir vesentlig mindre støv, hele
30-50% mindre støv enn konvensjonelle stålfiber klosser. USR skivene er slisset for parallell slitasje av klosser, bedre kjøling og fjerner
varme gasser, skitt, støv og fukt fra overflaten. USR bremseskivene er lakkert for maksimal beskyttelse mot rust.


Priser fra 4.790,- Komplett!

- Sett sammen til din bil via menyen over!

 

EBC Super Sport


Kombinasjon EBC Redstuff C bremseklosser
og EBC USR skiver


For biler med 200hk+ og aktiv kjørestil!
Her har vi kombinert USR skivene med Redstuff C bremseklosser for maks effekt, lang levetid og minst mulig støvnivå (60-90% mindre bremsestøv sammenlignet med vanlige stålfiber klosser). Denne bremsepakken anbefales for litt tyngre gatebiler og/eller biler med over 200hk + og en noe aktiv kjørestil. Dette kan også være ett perfekt valg for de som trekker mye vogn/henger. Redstuff C klossene er en hardere type legering som krever noe lengre innkjøring enn andre EBC klosser og du må regne med minst 1000km – og på enkelte modeller opp mot 2500km for skikkelig innkjøring.
USR skivene er slisset og har lakkert overflate for rustbeskyttelse.

Priser fra 5.290,- Komplett!

- Sett sammen til din bil via menyen over!

EBC Super StreetKombinasjon EBC Redstuff C bremseklosser
og EBC GD Sport skiver


Et heftig oppsett for aktiv kjørestil!
Her har vi byttet ut USR skivene med vår gamle bestselger EBC Turbo Groove og satt sammen en bremsepakke for entusiasten. Bedre bremse effekt, lite støv og lang levetid er nøkkelord her! GD Sport skivene (Turbo Groove) er både slisset og blindboret for kjøling, parallell slitasje av klosser og fjerning av gasser, skitt og fukt fra overflaten

Priser fra 5.490,- Komplett!

- Sett sammen til din bil via menyen over!

EBC ExtremeKombinasjon EBC Yellowstuff R bremseklosser og EBC GD Sport skiver

Extrem pakken er satt sammen for maksimal bremse effekt og stort bruksområde, fra vanlig aktiv gatekjøring til klubb/ trackday kjøring.
EBC Yellowstuff R klossene er et Aramid fiber basert belegg med høy effekt fra kaldt uten forvarming og egner seg på de fleste biler både for ordinær gatekjøring og klubbkjøring på bane. Selv om Yellowstuff R ikke krever forvarming vil den fungere bedre under påkjenning enn fra kaldt. Disse klossene er ikke en typisk EBC med lavt støvnivå, men er allikevel kjent for å støve mindre enn konkurrentene i samme kategori.
Denne bremsepakken velges av mange entusiaster som driver mye klubbkjøring i tillegg til flere aktive førere innen Cup, Drifting, Rally, Formula Basic og annet. I Sverige er Yellowstuff R bl annet levert til Swedish Camaro Cup.

Denne kombinasjonen kan fort bli din favoritt!


Priser fra 5.490,- Komplett!

- Sett sammen til din bil via menyen over!

 

EBC Trackday


Kombinasjon EBC Yellowstuff R
og EBC BSD skiver (Blade disc)


En utmerket bremsepakke for trackday og klubbkjøring! Bremseskiver for sport og racing med høyt karbon innhold for bedre styrke og holdbarhet under tøffere påkjenninger. Nytt V-Slisse design fjerner støv og fukt på raskest mulig måte fra skivens varmeste område midt på bremseflaten. Dette er en perfekt kombinasjon for gateregistrerte biler med mange bane-dager! Passer best for de minste gate bilene og lette racing / sportsmodeller – har du en stor tung sportsbil eller motor sterk stasjonsvogn, 4WD osv bør du se på Trackday Extreme pakken som kommer med enda bedre klosser, Bluestuff NDX!

Finner du ikke BSD skiver til din bil,
erstatt med GD!

Priser fra 6.490,- Komplett!

- Sett sammen til din bil via menyen over!

EBC Trackday ExtremeKombinasjon EBC Bluestuff NDX klosser
og EBC BSD skiver

Super kombinasjon for bane dager, klubbkjøring og profesjonell racing. BSD bremseskiver fra EBC med høyt karbon innhold for bedre styrke og holdbarhet kombinert med Bluestuff NDX Race bremseklosser. EBC Bluestuff NDX er ett belegg som biter godt fra kaldt, gir progressiv følelse og meget god stoppeffekt. NDX klossene er laget med EBC Inter -layer system som betyr at det ligger ett mykere belegg mellom friksjonsdelen og bakplaten for å styrke bindingen og hindre at belegget løsner fra bakplaten under ekstreme påkjenninger. Med Bluestuff NDX klosser er det svært viktig med skikkelig innkjøring (Bed-In) prosedyre for riktig funksjon og levetid – når det er gjort kan vi virkelig si Mye kloss for pengene!
Vi anbefaler alltid bruk av samme type kloss/belegg Foran og Bak.

Finner du ikke BSD skiver til din bil,
erstatt med GD!

Priser fra 6.990,- Komplett!

- Sett sammen til din bil via menyen over!

 
 

 

Rutenett  Liste 

Rutenett  Liste 

BRAND & CLIENTS