Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00

Rigid

Rigid Industries har enorme bruksmuligheter som for eksempel fjernlys på bil, arbeidslys, ryggelys, tåkelys, spotlights til butikk og displayer, søkelys på båt og mye annet. Lyktene er utrolig robuste og tåler en omgang juling, som du ser på videoen over.

Som fjernlys på bil fungerer Rigid lyktene utrolig bra, og med lysstråle som lyser over 1400 meter langt på de største modellene til de minste LED lyskasterne på 15w med lysstråle på 400 meter, så finnes det ingen lykter på markedet som kan hamle opp med Rigid Industries. 

Som arbeidslys er Rigid utrolig effektiv. Selv om D2 lampen kun er oppgitt til 2600 lumen, så knuser den 55w xenon som er oppgitt til over 3400 lumen. D2 bruker kun 28w og lyser opp store områder, med jevnt lys. Du får den også i smalere stråler, hvis du trenger lyset lengre unna. Du kan også få større rigger som for eksempel en 20” lysbjelke, som lyser opp mot 8000 lumen og lyser opp alt foran maskinen.

Byggemateriale og kvalitet Lyktene lages i aluminium, syrefast stål og noen modeller har også magnesium hus. Slike kvalitetsmaterialer gir enormt bra kvalitet og lang levetid. Og der konkurrerende merker lages på samlebånd i Kina eller Korea, håndlages Rigid i USA. Rigid markedsfører seg selv med å være verdens mest effektive LED lyskaster, fordi optikken deres gir 20% mer lys enn nærmeste konkurrent. Og billige kinesiske kopier kommer aldri i nærheten. 
 Ekte vare? Eller kopi?  
 Autorisert Norsk Rigid forhandler
Kjøp kun Rigid Industries hos autorisert forhandler. Det florerer av dårlige kinesiske kopier og det er vanskelig å skille dem fra ekte vare. Kjøper du hos autorisert forhandler kan du være trygg på å få ekte vare. Du er i tillegg beskyttet av gode norske garantier hos alle autoriserte Norske forhandlere og minimal ventetid ved reklamasjon. Og hva er vel garanti verdt hvis bedriften du kjøpte hos ikke eksisterer til neste år? 
Kun bedrifter med dette merket er godkjent autorisert forhandler!

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Rutenett  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

BRAND & CLIENTS