Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00

Brock Alloy wheels

Felgprodusenten Brock Alloy Wheels 100 % produsert i Europa.

100 % TÜV-godkjent. Rundt 200 ansatte jobber hos den anerkjente produsenten Brock Alloy Wheels, med sine merkevarer «Brock» og «RC Design». Lokasjonene i Europa utfører hele prosessen, fra designutvikling, produksjon, logistikk til salg og markedsføring. Alt forenes innenfor gruppen av selskaper. Sortimentet av aluminiumsfelger er på over 60 design, hver med flere farger, i størrelsene fra 13″ til 22″. Det imponerende store lageret vårt, samt design til alle kjøretøy fra el-biler, varebiler, personbiler og helt til store SUV-er, er nøkkelen til vår suksess! Absolutt alle våre felger innehar den strenge og kostbare TÜV-godkjenningen. Dette for å sikre deg en problemfri ferd langs veien, med felger du kan nyte i mange år.

Produksjon og utvikling – De nyeste og teknisk mest avanserte maskiner gir disse førsteklasses designfelgene den aller høyeste kvaliteten. Moderne teknologier, slik som elementmetoden (FEM) garanterer at kvalitetssikringen er oppnådd i alle produksjonssykluser. FEM-beregningene bidrar til å optimalisere komplekse komponenter og utføre deres atferd matematisk. Alle Brock-felger sin livssyklus bærer utelukkende på FEM-metodne, slik at beregninger utføres på forhånd som skaper en 100 % perfekt utforming og bæreevne. Vi bruker verdens ledende lakkprodukter og lakkeringsmaskiner, slik at vi kan tilby 3 års garanti på alle våre felger*. Vi kan tilby denne garantien fordi vi blant annet lakkerer hver eneste felg med flere lag akrylpulver i klarlakken, som skaper en beskyttende film. Dette materialet er mer kostbart og tidkrevende enn konvensjonell maling, men dens egenskaper er uslåelig. På grunn av økt tykkelse og forbedret materialtetthet oppnås en betydelig høyere beskyttelse mot korrosjon, skitt, salt og andre forurensende påvirkninger. Selv bremsestøv fjernes mye lettere fra akryl.

Logistikk, markedsføring og salg er lokalisert i Weilerswist, Tyskland. Her er et ultramoderne logistikksenter med 16.000 pallplasser, og egne fraktavdelinger. Opptill 4.000 felger kan byttes inn og ut daglig. Med de imponerende høye reolene kan store mengder felger lagres for å sikre god leveringsevne. For å sikre suksess og førsteklasses kvalitet, er det et topptrent personale, førsteklasses salgsdokumenter og kontinuerlig oppdatering av TÜV-dokumtasjon et vellykket konsept. Samt at vi har et permanent lager av sortimentet vårt. Vi presenterer merkevarene våre «Brock» og «RC Design» hos våre distributører og på ulike motorshow. Vår markedsføring og salgspersonell brukes til å garantere de beste rådene. * i henhold til våre garantivillkår.

Rutenett  Liste 

Rutenett  Liste 

BRAND & CLIENTS