Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00
Abonner på RSS Feed

Milltek Sportseksos

Vi er stolte av å kunne tilby denne fantastiske utvalg av rustfritt stål eksos fra Milltek sport. Milltek er den ledende merkevare i rustfritt stål ytelse eksos teknologi. Milltek har en av de største utvalgene av sportseksosanlegg i Europa.

Milltek dekke alle de populære ytelse biler samt noen sjeldne super biler også! Milltek selv tilbyr ytelse eksosanlegg for den nye Audi R8, Aston Martin V8 Vantage og den nye BMW M3 V8! Milltek er i forkant av eksos design og teknologi. Hver Milltek eksos er produsert til en meget høy standard. Passformen og lyden er bare deilig. Milltek selge hele Europa derfor alle eksos i samsvar med den strenge TUV godkjenning.

Milltek leverer et bredt spekter av eksos ytelse deler, inkludert ...
◾Milltek S / S ytelse manifolder
◾Milltek S / S Large Bore Down Pipes
◾Milltek S / S ytelse katalysatorer
◾Milltek S / S Ytelse Systems (gjenklang)
◾Milltek S / S Resultater Race Systems (ingen gjenklang)


Milltek har 20 års erfaring i ytelse eksos produksjon og design. Milltek tilby et stadig voksende utvalg som trekker på mange års erfaring og teknisk ekspertise. Opprinnelig Milltek konsentrert om noen sentrale merkevarer (Audi, VW, Porsche, Mini og BMW) men i løpet av de siste årene programmene har vokst til å inkludere mange flere hovedstrømmen ytelse biler.

Milltek sportseksosanlegg er laget av høy kvalitet type 304 fly grade rustfritt stål. Materialet er antimagnetisk og er den beste kvalitet rustfritt tilgjengelig. Denne fremragende rustfritt stål er brukt på alle Milltek eksos rør og lyddemper bokser. Dor bøying sikrer full flyt svinger for bedre gasstrømmen og alle Milltek systemer er økt i boringen for å sikre optimal ytelse uten tap av mellomklassen dreiemoment.

Hvorfor kjøpe en Milltek eksos?
 
Milltek sportseksosanlegg har en genuin ytelse kant. De gir merkbare kraftgevinst på ca 10% i de fleste tilfeller. Eksosrøret notatet er kjempebra uten å være for høyt og eksos tips er stylet for aggressive, men diskret utseende.
◾ Rustfritt stål T304 konstruksjon
◾ skarpere gassrespons
◾ Ca 10% makt gevinster
◾ Systems kommer komplett med monteringssettet
◾ Suveren byggekvalitet og passform
◾ Søt høres eksos notat
◾ Enkel å montere
◾ Rask levering
◾ Livstidsgaranti på alle Milltek eksos
◾ Finnes i mange stilarter
◾ Mange eksos alternativer
◾ En favoritt blant alle VW gutter!
◾ Fantastisk priser.


Rutenett  Liste 

Rutenett  Liste 

BRAND & CLIENTS