Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00
Abonner på RSS Feed

Pipercross Luftfilter (Se meny høyre side)

Ønsker du å finne frem til Pipercross luftfilter?
Vennligst bruk filtrerings menyen  på høyre side for et enklere søk. (Finn riktig produkt til din bil)

Vi fører Piprer cross luftfilter insatser for bruk i orginal luftfilter boks til de fleste bil merke rog modeller samt luft filter kit med så kalte åpne filter løsninger også til mange bil modelle rog merker. Alle finner du i produkt søket på høyre side av denne nettbutikken.

Pipercross har vært å lage høy ytelse luftfiltre for motorsport og innenlandske markeder i over 27 år. Basert i Northampton, er England Pipercross ligger i landet sammen med noen av de største navnene i motorsport motor design og produksjon i verden.

I disse 27 årene våre høye ytelse filtre har hjulpet mange race team vinne store mesterskap på den britiske, europeiske og World scenen. Utviklingsarbeidet utføres mens håndtere disse lagene har gjort oss i stand til å produsere noen av de mest teknologisk avanserte filtre på markedet.

Dette kan demonstreres ved utgivelsen av Pipercross Viper Carbon Fibre Kald luft system. Full radius ram rør base, reverse strøms filtre, karbonfiber varmeskjold og en forseglet kald luft feed. Dette er de tingene som finnes under panseret på den mest avanserte konkurranse bil. Disse funksjonene er nå tilgjengelig for mange biler på veiene med sjåfører som krever det ultimate fra sine motorer.

Pipercross imøtekomme for 95% av alle biler på veiene, noe som gir enten en enkel ytelse erstatning filter, en erstatning kjegle induksjon kit eller den øverste enden karbon viper induksjon kit! Det er noe for enhver smak!

Pipercross er et voksende selskap med høye ambisjoner for å lykkes, kontinuerlig med å skyve konvolutten av luft filter design i både ytelse og effektivitet. Etter 27 år med hardt arbeid og innovasjon Pipercross er nå, og vil alltid være i forkant av motorkjøretøy design og teknologi.


Fordeler med innsatsfilter fra Pipercross (Sportsfilter)

 •  
 •   - Passer rett inn i den originale luftfilterboksen
 •   - 30% mer luftgjennomstrømning enn ved standard papir filter
 •   - Lenger levetid før rensing er påkrevd i forhold til bomull
 •   - Lett å rengjøre og tiltrekker seg ikke skitt som ved V formet filter
 •   - Testet med benk for optimalisert drivstoff-forbruk, motorkraft og dreiemoment
 •   - Livstidsgaranti på erstatningsfilter og sports-filter til gatebruk
   Ulikt konkurrentene så har Pipercross utviklet luftfilter med multi-lags skum teknologi, der andre bruker bomull eller papir. Hvorfor? Fordi skum har større kapasitet til filtrering enn bomull / papir. Ved gatebruk vil det si at Pipercross luftfilter vil gi større gjennomstrømming for å opprettholde maksimalt med motorkraft.
 Lite vedlikehold og lang levetid kommer av dens unike trelag med skum som brukes på alle Pipercross filtre. Det ytre laget er med grovt skum konstruert for å fange opp større partikler, den midtre laget er i medium skum konstruert for å fange opp de fleste partikler, og det indre laget er fint skum som vil felle resten av partiklene. Trelags skum teknologi sikrer et enestående egenskap av motorbeskyttelse under alle forhold.
 

Rutenett  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutenett  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

BRAND & CLIENTS